slhrendehuit
DomovKolesarstvoMTB BlegošTekKBK

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.

Subcategories

 • 2016

  21.5.2016
  7. KBK - Kopačnica Blegoš Kopačnica

 • 2015

  KBK - gorski tek na Blegoš in nazaj, sobota 23. maj 2015

  Druga polovica maja je za Športno društvo Marmor Hotavlje tradicionalno rezervirana za KBK. Preizkušnja v gorskem teku je bila v dosedanjih petih izvedbah za nas organizatorje potrditev, da smo vešči speljati tudi tekaški praznik pod Blegošem, ne samo kolesarskega (MTB Blegoš), ki je za nas osnovni vir izkušenj, pristopa in ostalih zakonitosti organizacije, za udeležence rekreativnih, za nas pa predvsem volontersko izpeljanih športnih prireditev.

  V soboto 23.5.2015 bo šesti KBK prvič šel v šolo oz. sedel v večje klopi. Sedaj gre zares. KBK bo letos speljan v obsegu in vzdušju preteklih let, največji poudarek pa bo tokrat poleg sodelovanja v POKALU PRIMORSKIH GORSKIH TEKOV namenjen PUŠELJCU ŠTIRIH GORSKIH TEKOV (KBK, Ratitovec, GM4O, Črna prst). ŠDMH se poleg ostalih organizatorjev pripravlja na so-organizacijo največje, v geografskem in težavnostnem smislu, športne prireditve v gorskem teku.
  Sredi junija bo del trase KBK-ja vključen v projekt ULTRA PUŠELJC TRAIL. Tekaškim zanesenjakom najbrž ni treba posebej predstavljati te ultra zahtevne tekaške borbe, pa vendar, gre za več kot 100km dolg gorski maraton s preko 6000 višinskih metrov vzponov (in hkrati spustov), ki bo v celoto združil vse štiri cvetove pušeljca naenkrat in bo hkrati kvalifikacijska tekma za "Ultra-Trail du Mont-Blanc®".

  Naj bo sobota 23. maja KBK Vaša izbira in hkrati prvi test pripravljenosti za ultra tekmo mesec dni kasneje.

  ŠDMH, Kopačnica in Blegoš Vas pričakujemo! Pomagajte nam vpisati letošnji maj v trajen spomin!

 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010

INFO

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com