slhrendehuit
DomovNoviceSmučarski dan 2017

Smučarski dan 2017

SMUČARSKI DAN v AVSTRIJI – TURRACHER HÖHE (sobota 04.02.2017)

Športno društvo Marmor Hotavlje vabi vse prijatelje smučanja na smučarski dan v Avstrijo (Turracher Hoehe).

Cena:
- odrasli 40,00€
- otroci 20,00€ (letnik od 2002 do 2010)

Cena vključuje: prevoz, smučarsko karto, jutranji sendvič, popoldanska topla malica po smučanju pri avtobusu ter organizacijo izleta.
Nečlani ter člani, ki še niso poravnali članarine za leto 2017 morajo poravnati tudi članarino v znesku 15,00€.

Odhod iz Hotavelj (gostilna Lipan) bo ob 5:45 zjutraj, prihod nazaj v večernih urah. Informacije o morebitni prestavitvi (v primeru slabega vremena) bodo v petek 03.02. na voljo v gostilni Lipan (tel.: 04/518-13-10) ter na spletni strani www.sdmh.si. Vsi, ki boste ob prijavi čitljivo vpisali številko mobilnega telefona, pa boste o morebitni prestavitvi obveščeni preko SMS sporočila.

Kavcija: 20,00 EUR. V primeru, da prijavljeni odpove prijavo, se kavcija ne vrne, razen če poskrbi za zamenjavo. V primeru, da ob prijavi ne poravnate kavcije, si organizator pridržuje pravico, da vašo prijavo izbriše!

OPOZORILO: Da v primeru poškodbe ne bi prišlo do težav, Vas prosimo, da poskrbite za t.i. zavarovanje v tujini (konvencijsko potrdilo oz. zdravstvena kartica) oz. zavarovanje Coris.
Vsak udeleženec smuča na lastno odgovornost!

Prijave zbiramo v gostilni LIPAN do zasedenosti prostih mest. Veljajo samo popolne prijave!!!

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information