slhrendehuit
DomovNoviceBlegoška trma

Blegoška trma

ŠDMH organizira 1./uvodno sezono akcija BLEGOŠKA TRMA, ki traja od 8.7.2017 do 10.9.2017 oz. 17.9.2017!

Vpisna knjiga je namenjena kolesarskim navdušencem ter tistim, ki se s kolesarstvom šele spoznavajo in rabijo dodatno motivacijo.

Sodelujoči v akciji v knjigo vpišejo naslednje:
- Datum prihoda s kolesom na Blegoš
- Ime in priimek
- Kraj bivališča
- Zaporedno število svojega kolesarskega vzpona na Blegoš v tekoči sezoni

Upoštevajo se samo čitljivi in popolni vpisi.
Ko boste dosegli potrebno število vpisov, Vas prosimo še za dopis Vaše telefonske številke oz. elektronskega naslova (e-mail).

Vpisna knjiga je namenjena samo vpisom kolesarjev, pohodniki se vpisujejo v knjigo »Blegoške korenine« oz. planinsko knjigo PZS.

Kolesarji, ki bodo v času akcije uspeli priti na Blegoš s kolesom vsaj 4x, se seveda vpisovali v vpisno knjigo, bodo na zaključku sezone, v nedeljo 17.9.2017, ob priložnosti KOLESARSKEGA VZPONA NA BLEGOŠ za Veliko nagrado KRAS SEŽANA deležni toplega obroka pri šanku prireditelja prireditve, med vsemi pa bomo izžrebali še prejemnika praktične nagrade!

Kolesarji, ki pa bodo imeli vsaj 4 vpise že do nedelje 10.9.2017 in se bodo nato udeležili še tekmovanja-vzpona s kolesi na Blegoš v nedeljo 17.9.2017, bodo ob tej priložnosti deležni še praktične nagrade organizatorja!

Vabljeni na Blegoš, če ne kot kolesarji, pa kot pohodniki!

Veseli smo vseh, ki jim na Blegošu uspe doseči svoj rekreativni izziv!

ŠPORTNO DRUŠTVO MARMOR HOTAVLJE
www.sdmh.si

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information