slhrendehuit
DomovNoviceZaključek PUKLOV na LUBNIKU in BLEGOŠU

Zaključek PUKLOV na LUBNIKU in BLEGOŠU

Trije letošnji pukli, Stari vrh, Pasja ravan in Javorč, so za nami, sredi septembra nas čakata še dva zaključna vzpona, LUBNIK (nedelja 10.9.) in BLEGOŠ (nedelja 17.9.).
Pogled na točkovanje pred zaključkom sezone kaže, da bo na Lubniku in Blegošu še pestro, nič še ni odločeno. Precej kolesarjev je namreč še v igri za najvišja mesta, tako absolutno kot po kategorijah. Veliko pa je tudi še takih, ki imajo možnost sodelovati na vseh letošnjih puklih in s tem računati na določeno boniteto-nagrado. Ni namreč vse v rezultatu, šteje tudi udeležba.

Do Lubnika in Blegoša zato v miru potrenirajte, pospremite otroke v novo šolsko leto, kot šoferji ali kolesarji pa bodite še bolj pazljivi na cesti!

Vsem pa hvala za dosedanje udeležbe, s katerimi ste pomagali nam organizatorjem, da s tovrstnimi dogodki še naprej skrbimo za popularizacijo rekreacije in predstavitev naših lepih koncev, v katere, verjamemo da tudi zaradi puklov, radi zaidete.

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information