slhrendehuit
DomovNoviceSmučarski dan 2018

Smučarski dan 2018

Športno društvo Marmor Hotavlje, v soboto 27. januarja, vabi vse prijatelje smučanja na smučarski dan v Avstrijo (Obertauern).

Cena:
- odrasli 50,00€
- mladina 40,00€ (1999- 2001)
- otroci 30,00€ (letnik od 2002 in mlajši)
- izletniki 15,00€

Cena vključuje:
prevoz, smučarsko karto, jutranji sendvič, popoldanska topla malica po smučanju pri avtobusu, obilo dobre volje in pozitivne energije ter organizacijo izleta.

Nečlani ter člani, ki še niso poravnali članarine za leto 2017 morajo poravnati tudi članarino v znesku 15,00€.

Odhod iz Hotavelj (gostilna Lipan) bo ob 5.00 zjutraj, prihod nazaj v večernih urah.
Informacije o morebitni prestavitvi (v primeru slabega vremena) bodo v petek 26.01. na voljo v gostilni Lipan (tel.: 04/518-13-10) ter na spletni strani www.sdmh.si. Vsi, ki boste ob prijavi čitljivo vpisali številko mobilnega telefona, pa boste o morebitni prestavitvi obveščeni preko SMS sporočila.

Kavcija: 20,00 EUR. V primeru, da prijavljeni odpove prijavo, se kavcija ne vrne, razen če poskrbi za zamenjavo. V primeru, da ob prijavi ne poravnate kavcije, si organizator pridržuje pravico, da vašo prijavo izbriše!

Vsak udeleženec smuča na lastno odgovornost!

Prijave zbiramo v gostilni LIPAN do zasedenosti prostih mest.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information