slhrendehuit
DomovNoviceKBK trail 2018 je pred vrati

KBK trail 2018 je pred vrati

Pozdrav iz krajev pod Blegošem Vam želi KBKtrail!

 
Ni kaj, zima je bila dolga, nekaj zaplat snega na Blegošu je še, vremenske razmere pa naravnost kičaste. Da bi le bilo tako tudi čez 10 dni (sobota 19.5.2018), ko nas čaka 9-a izvedba KBK-ja, gorskega teka na Blegoš in nazaj, letos drugič v TRAIL obliki. 

Kaj nas čaka tokrat? 
Lipanov ričet (z ali brez...), Nežkin domači kruh in ostale dobrote iz krušne peči, kava in kaj sladkega za dobro jutro, praktične nagrade, predvsem pa obilica dobre volje, vse to je za nas organizatorje že nekaj samoumevnega. Verjamemo, da tudi za Vas, obiskovalce majskega tekaškega dogajanja v Kopačnici. 

Tokrat bomo posebno pozornost posvetili parom, ki se bodo družno podali na pot proti Blegošu in prihod v cilj potrdili z "lupčkom"(poljubom). 
Enega izmed njih bomo na koncu nagradili z za pare primernim darilom! Maj je vendarle mesec...
 
Nismo pa tudi letos pozabili na pohodnike. Štart vodenega pohoda po krogu KBK trail-a bo ob 8. uri. Za ceno 10€ vas bomo popeljali po celotni tekmovalni trasi, na koncu pa boste dobili tudi zaslužen ričet in pivo (ali drugo pijačo). Vabljeni torej tudi pohodniki!

Lani smo/ste imeli možnost deliti KBK utrinke s spominskim okvirjem "KBK je zakon". Kakšen slogan nas čaka letos?
 
 
Ogledno turo, umirjeno, brez pritiska štoparic, smo že izvedli, bo pa prihajajoči vikend še zadnja možnost za preizkus terenov okrog Blegoša ter lastne volje in  pripravljenosti. 

Dodatne informacije o KBKtrailu 2018 lahko dobite na spletni strani organizatorja in FB profilu dogodka(Cenejše) Predprijave se lepo polnijo, kakšne vzpodbudne na FB pa se tudi ne bomo branili! 
 
Vabljeni v Poljansko dolino, ki je maja meseca še prav posebej privlačna! 


Športno društvo Marmor Hotavlje in ekipa KBK Vas pričakujemo!
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information