slhrendehuit
DomovNovicePokal polanskih puklov 2018 - letos začnemo že prej

Pokal polanskih puklov 2018 - letos začnemo že prej

Osma sezona sodelovanja organizatorjev kolesarskih prireditev na poljanskem oz. škofjeloškem koncu je pred vrati.
Na praznični ponedeljek ŠD Poljane odpira poker kolesarskih vzponov. 25.6.2018 bodo/bomo tako kolesarji imeli že 18-ič priložnost se uradno, na tekmi, spopasti z uro, s svojo pripravljenostjo in ostalimi kolesarji ter klancem - prvim puklom, STARI VRH vabi celo leto, ne samo pozimi.

Pokal polanskih puklov je skupni imenovalec petih kolesarskih vzponov, že omenjeni Stari vrh običajno odpira sezono, letos kar en mesec prej, sredi avgusta bosta precej skupaj kar dva pukla, PASJA RAVAN in JAVORČ, za zaključek pokala pa v septembru še LUBNIK in BLEGOŠ, ki bo tokrat ob 20-ti ponovitvi še posebej prazničen.
Še vedno velja, da so vsi posamezni vzponi samostojno organizirani, Pokal polanskih puklov pa ostaja skupno točkovanje vseh petih prireditev. Pokal zato za kolesarje nima dodatnih obveznosti, dodatne štartnine ne zahteva, je pa res, da na več puklih bodo kolesarji sodelovali, več možnosti za nabiranje točk za skupno razvrstitev bodo imeli.
Kot je značilno za Pokal polanskih puklov, bomo tudi letos poskrbeli, da bodo najboljši deležni nagrad lokalnih ponudnikov domačih dobrot.

Ljubitelji kolesarjenja, že redni udeleženci kolesarskih prireditev, predvsem pa tisti, ki zbirate pogum, da se enkrat vendarle preiskusite z ostalimi kolesarji ali pa rabite dodatno motivacijo za test lastne trme, vabljeni to poletje v Poljansko dolino, v Škofjeloško hribovje. Brez lažjih in težjih klancev pri nas pač ne gre. Je pa nagrada, ko pridete na vrh, toliko lepša. Vsesti se na vrhu PUKLA v breg, na klop ob koči, "zatavati" s pogledom po hriboviti okolici, ČISTI ODKLOP!

Niko Stržinar, v imenu organizatorjev Pokala polanskih puklov
ŠD Poljane
ŠD Špik Lučine
ŠD Sv. Urban
ŠZ Škofja Loka - T4M
ŠDMH

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information