slhrendehuit
DomovNoviceKolesarski izlet 2018

Kolesarski izlet 2018

Tudi letos vas v ŠDMH vabimo na kolesarski izlet, ki bo na sedaj že tradicionalni termin, torej prvo soboto po "Hotavljskem sejmu". Letos bo to sobota 18.08.2018. Zbor pred gostilno Lipan ob 7.00 uri.

Iz Hotavelj se bomo ob sedmi uri zjutraj podali na celodnevni kolesarsko družabni izlet (cca 100 km). Za spremstvo bo poskrbljeno, prav tako za toplo malico na poti in ob zaključku. 

Predvidena trasa izleta je: Hotavlje - Žiri - Rovte - Zaplana - Vrhnika - Podpeč (malica in kopanje v jezeru) - Lesno Brdo - Horjul - Lučine - Hotavlje (zaključek s popoldansko malico)

Prispevek za člane s plačano članarino znaša 5,00€, za ostale pa 15,00€ (plačilo na dan izleta). Vključuje pa spremstvo, pijačo in topel obrok na poti ter pogostitev ob zaključku. 

V primeru dežja izlet odpade. Prijavite se pri Aljažu - 031 510 201 do srede 15. avgusta. Vabljeni, da se nam pridružite.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information