slhrendehuit
DomovNoviceSeptembra bomo zelooo aktivni!

Septembra bomo zelooo aktivni!

Koledar aktivnosti bo v mesecu septembru za Športno društvo Marmor Hotavlje precej poln. Poglejmo, kaj pripravljamo za Vas, športno-rekreativne zanesenjake!

PRIJATELJI SLAJKE
V soboto 1.9.2018 se začne nova sezona vpisne knjige za pohodnike na SLAJKO, ki traja eno leto, do 31.8. naslednje leto.
Na prvi dan nove sezone bo v koči na Slajki od 15.00 naprej tudi uradni-družabni zaključek letošnje akcije, ko bodo pohodnikom na Slajko podeljene zaslužene nagrade.
Vabimo Vas, da se v novi sezoni priključite PRIJATELJEM SLAJKE tudi Vi!

HOTAVELJSKA GRČA - KOLESARJENJE
Zadnja počitniška nedelja (2.9.2018) je rezervirana za Hotaveljske grče. Običajno se grče družno vsedemo na kolo spomladi, letos ob koncu poletja.
Grče-kolesarji se dobimo v nedeljo ob 9.30 pred trgovino na Hotavljah.
Le kam jo mahnemo tokrat...

IZLET ŠDMH
Po nekaj letih za člane, vaščane ter ostale ljubitelje narave, rekreacije in druženja spet pripravljamo društveni izlet. NA LEPŠE gremo v soboto 8.9.2018.
Kam nas bo zapeljala radovedna žilica, boste izvedeli v kratkem. Spremljajte našo spletno stran in FB profil društva!

POKAL POLANSKIH PUKLOV - LUBNIK
Osma sezona pokala kolesarskih prireditev v Poljanski dolini se nadaljuje s četrtim puklom v nedeljo 9.9.2018, ko so-organizatorji Pokala polanskih puklov, ŠZ Škofja Loka, pripravljajo kolesarski vzpon na LUBNIK. Več informacij o vzponu na Lubnik na www.lubnik.si

JUBILJENI 20. VZPON S KOLESI NA BLEGOŠ - nedelja 16. 9. 2018
Leta 1999 smo prvič organizirali vzpon s kolesi na Blegoš. Letos nas čaka že jubilejna 20. ponovitev. Mnogo kolesarjev se je v teh letih podalo v breg proti Blegošu z namenom dobiti glavno nagrado, KRAŠKI PRŠUT. Velika večina pa nas je na Blegoš "brcalo" zaradi potrditve lastne pripravljenosti, lastnih zmožnosti, dobrega-pozitivnega vzdušja, trme nenazadnje. Tudi ob jubilejni izvedbi bo kolesarski vzpon na Blegoš veljal za Veliko nagrado KRAS Sežana, za Občinsko prvenstvo občine Gorenja vas - Poljane in kot zadnji-finalni PUKL v sklopu POKALA POLANSKIH PUKLOV. Že drugič pa bomo na Blegoš kolesarili tudi v spomin na našega prijatelja, jeklenega Lojzeta Oblaka.
Kolesarji vabljeni, da se udeležite našega praznika na Blegošu, pred-prijavite se lahko že na naši spletni strani, kjer dobite tudi vse dodatne informacije o prireditvi, pa tudi v zgodovino lahko pokukate.

Zaključek 2. sezone Blegoške trme
Na dan našega jubilejnega kolesarskega vzpona na Blegoš se zaključi tudi druga izvedba BLEGOŠKE TRME (vpisna knjiga za kolesarje). Družabno srečanje kolesarjev, ki jim je oz. bo v tej sezoni zadostikrat uspelo priti s kolesom na Blegoš, bo konec septembra v koči na Blegošu.
Več o tem pa v začetku septembra, tudi na naši spletni strani!

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information