slhrendehuit
DomovNoviceIzlet ŠDMH 2018

Izlet ŠDMH 2018

PREDJAMSKI GRAD IN OTLIŠKO OKNO

V soboto 08.09.2018 se podajamo na izlet športnega društva Marmor Hotavlje. Odhod bo ob 7:15 izpred gostilne Lipan na Hotavljah. Prva postaja bo Predjamski grad, ki si ga bomo organizirano ogledali.

Pod vtisom Erazma Predjamskega se bomo podali naprej. Avtobus nas bo zapeljal do vasi Otlica, ki je znana po Otliškem oknu, lepi razgledni točki nad Vipavsko dolino. Iz vasi se bomo peš podali do Otliškega okna, od tam pa spustili v dolino, do izvira reke Hubelj. Naprej nas bo pot vodila do Ajdovščine, kjer nas bo čakal atobus.

Hoje bo za približno uro in pol. Zaželjena je pohodna obutev, lahko imate tudi pohodne palice.

Iz Ajdovščine se bomo z avtobusom zapeljali do vasi Vipavski Križ, ki je bila nekdaj pomembno mesto in nekaj stoletij središče vipavske doline. Vas sodi med najlepše zgodovinske kulturne spomenike v Sloveniji.

Po ogledu Vipavskega križa se bomo odpravili do vasi Lokavec, kjer nas na kmetiji Černigoj pričakujejo s poznim kosilom.

Od tam pa se bomo podali proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Cena izleta za člane s plačano članarino je 25,00€, za ostale pa 35,00€. Cena vsebuje: prevoz, ogled Predjamskega gradu in kosilo. Prijave do zapolnitve prostih mest na telefonski številki 031 510 201 - Aljaž.

Vabljeni!

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Več o piškotkih ....

Sprejmem piškotke.

EU Cookie Directive Module Information