slhrendehuit
DomovOstaloNamizni tenisTurnir2013

Rezultati

Zmagovalec 3. turnirja v namiznem tenisu je postal Oton Peternelj, pred drugo uvrščenim Gašperjem Dolinarjem in tretjim Maticem Jezerškom.

Vsem tekmovalcem čestitamo!

Zmagovalci

Razpis

3. TURNIR V NAMIZNEM TENISU – HOTAVLJE 2013

ORGANIZATOR: Športno društvo Marmor Hotavlje

KRAJ IN ČAS TEKMOVANJA: 3. turnir v namiznem tenisu se bo igral v garaži pri Jaku Jezeršku na Hotavljah. Turnir se bo odvijal v nedeljo 10. februarja s pričetkom ob 16:00 uri.

PRIJAVE: Prijave tekmovalcev se pobira na dan turnirja in sicer med 15:30 in 16:00 uro. Prijavi se lahko največ 24 tekmovalcev po sistemu kdor prej pride.

PRIJAVNINA: za člane 4€, nečlani 7€.

POTEK IN PRAVILA LIGE: Po prejetih prijavah se bo izvedel žreb skupin (število in oblika skupin odvisna od števila prijav). V posamezni skupini igra vsak z vsakim 3 nize do 11 točk. Igra se na obeh mizah, kdo igra na kateri pa bo določeno z žrebom. V drugi krog gredo najboljši iz skupin, nato na izpadanje do finala. Koliko jih gre naprej iz skupine bo odvisno od števila in velikosti skupin. Točkovanje oz. razvrstitev poteka po naslednjih kriterijih: najprej število zmag, razlika v nizih, število dobljenih nizov, število višjih zmag, razlika v točkah. V primeru enakega števila zmag se najprej upošteva medsebojne tekme, nato vse tekme.

OPOMBE: Organizator ne odgovarja za morebitne poškodbe udeležencev. Vsak igralec nastopa na lastno odgovornost.

INFO

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com